domingo, 31 de enero de 2010

ATENCIÓ AQUESTA TARDA, VESPRE I NIT!!!

Les immediates hores ens creuarà una petita borrasca amb molt aire fred associat, que pot provocar sorpreses a Sant Vicenç i a la mateixa ciutat de Barcelona.
Què passarà? No tots els models coincideixen en la intensitat del fred, però segons el model MASS, centrat aquí a Catalunya, dibuixa una gran entrada d´aire fred que ara ens comença a afectar, amb una bossa d´aire molt fred a les capes altes de l´atmosfera, d´uns -34ºC la propera nit, i amb uns valors a 1.500m d´entre -6ºC i -7ºC la propera matinada, la qual cosa, combinada amb els vents de llevant que l´acompanyaran, molt humits, fa pensar en precipitacions, localment intenses, i que podran ser en forma de neu a cotes molt baixes, ara se situa la cota vora els 1000m, però baixarà ràpidament cap als 400-500m al vespre, i fins als 200m la propera nit i matinada, localment a cota 0, de forma que no és impossible que demà s´aixequi gran part del litoral i prelitoral de Barcelona, nevat. En aquest sentit, segons el SMC, es poden acumular més de 10cm per sobre dels 800m.
Si viatgeu demà a les Balears, podrà nevar als 200-300m a Mallorca, i a nivell del mar a Menorca. No cal dir que les temperatures seran molt baixes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario