jueves, 15 de abril de 2010

CAP DE SETMANA MOLT VARIABLE.. LA SETMANA QUE BÉ SEMBLA QUE ARRIBA JA LA CALORETA!!

La borrasca atlàntica situada entre el Golf de Cadis i Portugal, que està protagonitzant el panorama meteorològic aquesta setmana, es mantindrà bastant ferma fins a principis de la setmana vinent, garantint molta pluja a la façana atlàntica de la Península, i força nuvolositat a Catalunya.

Demà divendres, cel ennuvolat, al igual que dissabte, quan es podria obrir alguna clariana a la tarda, amb ruixats que, sobretot demà divendres i dissabte al matí podran fer acte de presència, sobretot a muntanya. Diumenge serà una jornada altre cop molt variable, amb clarianes i núvols, que tornaran a créixer i deixaran alguns ruixats a partir de migdia, sobretot al Pirineu i Prepirineu, febles en conjunt, de neu per sobre dels 1.800m.

Tot i això, sembla que la setmana vinent tindrem la primera entrada d´aire càlid de la temporada, amb unes temperatures que, de complir-se els mapes, pujaran a mitjans de setmana de forma brusca. Per tant, aprofiteu tots a qui us agradi la neu, aquests dies, amb precaució, ja que el risc d´allaus es manté a grau 2 al Pirineu i a grau 3 (MARCAT) al Prepirineu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario