jueves, 22 de abril de 2010

DIADA DE SANT JORDI VARIABLE, EL CAP DE SETMANA.. TÍPIC DE PRIMAVERA

Al llarg de les properes hores caldrà treure els paraigües a gran part de Catalunya, sobretot al litoral, prelitoral, i Pirineu, on aquestes precipitacions poden ser localment moderades.

Demà divendres, però, Diada de Sant Jordi, la borrasca generadora d´aquesta inestabilitat es retira, i això farà que s´aguanti bastant la primera meitat del dia. A la tarda creixeran les nuvolades, amb ruixats i tempestes, localment intenses a les muntanyes de l´interior i a punts de la Catalunya Central, sent més baixa la probabilitat que plogui al litoral, tot i que també poden caure alguns ruixats a la tarda, sobretot a la seva meitat nord.

Pel que fa al cap de setmana, temps típicament primaveral. Als matins domini del sol, amb creixement de nuvolades a partir de migdia, que donaran ruixats i tempestes a les tardes a les zones de muntanya de l´interior (atenció dissabte perquè poden ser intenses al Pirineu!), amb neu per sobre dels 2.500m d´altitud i un risc d´allaus que es manté a grau 2 (MODERAT) a tot el Pirineu i Prepirineu català.


No hay comentarios:

Publicar un comentario