jueves, 8 de abril de 2010

DISSABTE ASSOLEIAT A MUNTANYA, A PARTIR DE DIUMENGE... POT TORNAR LA NEU!

A partir de demà divendres, l´anticicló centreeuropeu garantirà un ambient assolellat al Pirineu, que s´estendrà fins diumenge al matí. A partir d´aleshores, una borrasca atípica, procedent de sibèria, amb força aire fred associat, farà canviar el temps de forma sobtada, amb baixada de les temperatures i precipitacions, que sembla seran generals de cara a dilluns, en forma de neu per sobre d´uns 1.400m, que poden tornar l´aspecte hivernal al Pirineu a ple mes d´abril.


Si pugeu aquest cap de setmana, sapigueu que el risc d´allaus es troba situat a grau 3 al Pirineu (MARCAT) i a grau 2 sobre 5 al Prepirineu (MODERAT), per sobre dels 2.200m - 2.400m, per tant, precaució!


Tanmateix, recordeu que aquest cap de setmana tancaran les estacions d´esquí de Vall de Núria i La Molina fins la temporada vinent, quedant obertes encara algunes com ara Vallter 2000, Masella, Port Ainé, i Port del Comte entre d´altres (Andorra, Aragó, etc.)

A La Molina encara es conserven gruixos superiors al metre de neu a la zona de la Tossa, la qual cosa permet esquiar encara en bones condicions, sobretot a primera hora.

No hay comentarios:

Publicar un comentario