domingo, 11 de abril de 2010

SETMANA INESTABLE


Després de la tranquilitat d´avui diumenge, amb molt de sol i temperatures altes, a partir de la pròxima nit i matinada, ens arribarà una bossa d´aire fred a les capes altes de l´atmosfera, amb una temperatura d´uns -25ºC a 5.500m aproximadament, la qual cosa, combinada amb un flux de vents marítims, que aportaran humitat en superfície, a la proximitat, demà dilluns, a l´eix central del solc o "vaguada", i a les temperatures altes que tenim en superfície, fa pensar en una jornada molt inestable demà, amb ruixats, tempestes, i fins hi tot alguna calamarsada, sobretot en punts de muntanya de l´interior.

Així, tot i alguna clariana que es podria obrir a la tarda, demà dilluns plourà, en forma de ruixats, xàfecs, i alguna tempesta, localment intensa. Nevarà al Pirineu per sobre dels 1.200m, i al Montseny per sobre dels 1.400m-1.500m, amb algunes ventades fortes en moment de xàfec i aparell elèctric.

Dimarts es tornaran a repetir algunes tempestes a la tarda a punts de muntanya, tònica que sembla tindrà continuitat la resta de la setmana, amb possibilitat d´un temporal de pluges a partir de divendres, amb temperatures més baixes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario