sábado, 1 de mayo de 2010

TEMPORAL A LA VISTA

Poc a poc es va gestant el canvi de temps tan marcat que tindrem les properes hores i dies a Catalunya. Segons els últims mapes, la situació pot ser fins hi tot perillosa, amb risc d´inundacions, sobretot al País Valencià i a punts de les Balears.




Aquí a Catalunya plourà aquesta tarda en forma de ruixats i tempestes. Demà diumenge, treva al matí, amb més ruixats i tempestes a la tarda, embolicant-se sobremanera la situació dilluns, dimarts i dimecres, amb una borrasca centrada davant la costa valenciana i catalana, que tindrà força aire fred en alçada, la qual cosa fa pensar en pluges generals i generoses a gran part del territori, localment fortes, amb caiguda molt marcada de les temperatures.

Atenció al temporal al Pirineu i Prepirineu!, nevarà a partir de dilluns amb força per sobre dels 1.500m (la cota podrà caure per sota dels 1000m dimarts al matí), amb gruixos que poden ser molt considerables per sobre dels 1.800m, i fortes ventades a partir de dimarts, que provocaran un TORB molt marcat, amb temperatures que cauran per sota dels -10ºC per sobre dels 2.500m d´altitud.

No hay comentarios:

Publicar un comentario