viernes, 12 de noviembre de 2010

ESTIUET DE SANT MARTÍ AMB CANVIS A LA VISTA

Enguany Sant Martí (11 de Novembre), ens ha portat un estiuet en tota regla que es perllongarà gairebé tot el cap de setmana, gairebé perquè diumenge a última hora tindrem un canvi de temps altre cop bastant sobtat. No obstant, tant demà dissabte com gran part de diumenge, tranquilitat, amb sol, més demà dissabte, i temperatures prou altes, amb caloreta fins hi tot a les hores centrals del dia cap a les comarques del nord-est, sobretot a l´interior de Girona, on el vent del SW, sec i rescalfat farà disparar-se els termòmetres fins als, posiblement, 25ºC de màxima.

Diumenge a última hora, però, canvi de temps. Ens arribarà un front fred que, sembla, ens escombrarà bastant ràpid, tot generant ruixats i alguna tempesta la nit de diumenge a dilluns, amb una baixada de temperatures molt notable, d´entre 5 i 7ºC a gran part de Catalunya, sent la baixada superior als 10ºC a la cara nord pirinenca, on la neu tornarà a baixar fins als 1.000m tan sòls.



Pel que fa a la setmana vinent, apunten canvis molt importants a partir del dia 20, aspecte que caldrà confirmar els propers dies.

No hay comentarios:

Publicar un comentario